tisdag 3 april 2018

Påsk och vattenfall

Påsken är över. Det var en väldigt fin påsk. Bara sol och värme. Har gått en del mil under dessa dagar och det känns så bra. Älskar att gå. Man hinner se allt och man får inge träningsvärk, haha. (Hade rejäl träningsverk efter gymmet här o dagen, aja).
En utav dagarna så gick jag uppe på ett berg utanför Trollhättan. Alex sprang med sina kollegor och jag gick med en av flickvännerna. Vi har nog inget gemensamt, men alla dem är så trevliga så det är verkligen lätt att umgås med dem. På det här berget så finns det ett jättefint vattenfall. Tyvärr så låg solen helt fel och det blev alldeles för skarpa skuggor. Försökte dämpa det lite med ps, men det blev bara matt och tråkigt. Ni ser här nedanför. Men ni får tänka att det är jättevårigt och mysigt!

Just i skrivande stund så har jag mobilen precis bredvid datorn för att kolla hockeyn samtidigt som jag skriver. Sorligt nog så gjorde Leksand precis mål mot Mora och de skjuter skott på skott. Men håller såklart tummarna för Mora och att de då tar hem hela "Slaget om Siljan" i år igen. Heja heja!

              Hunneberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar